Miljøvenlig profil
RENSERIET.COM ApS ønsker at have en miljøvenlig profil. Derfor har vi lagt hele renseprocessen om, til et nyt koncept (Lagoon TM). Dette er den mest miljørigtige rensemetode i verden.

Lagoon TM er verdens første vandbaserede professionelle rense system, der har opnået godkendelse af Woolmark. Det perfekte alternativ til pleje af sarte beklædningsgenstande. Woolmark har hyldet Lagoon TM som et teknologisk gennembrud i den professionelle pleje af tøj, der normalt ellers udelukkende er sket ved hjælp af kemiske opløsningsmidler.

Lagoon TM er en vådrense proces, der er udviklet til at arbejde ligeså skånsomt som almindelig håndvask og lige så effektivt som professionel rensning. Lagoon TM kan skånsomt og sikkert vaske alle typer tøjfibre, herunder selv de fineste silke, kashmir og ren uld (Woolmark). Lagoon TM kan også rense specielle syntetiske fibre som Lycra® og Goretex®.

Med Lagoon TM hjælper du med til at værne om vores fælles miljø. Der anvendes ingen opløsningsmidler sammen med Lagoon TM og alle anvendte produkter er biologisk nedbrydelige. Lagoon TM renser dit tøj samtidig med, at miljøet beskyttes.

Duften af de tilbageværende opløsningsmidler i tøjet, er ikke længere et problem. Med Lagoon TM vil dit tøj dufte frisk og rent, og ikke af opløsningsmidler. Ved hjælp af vores samarbejdspartnere kan vi også tilbyde DryClean. Forvent 3-4 dages leveringstid.

Renseriet.com ApS - Snur-Om 1, Hjordkær - 6230 Rødekro - Tlf. 70 26 69 26 - info@renseriet.com